The special Whiskey Sour

WHISKEY SOUR COCKTAIL

How to mix drinks van Jerry thomas wordt aanzien als het testament onder de bartenders genoemd. Het werd dan ook al uitgebracht in 1862. één van de cocktails in dit testament was de whiskey sour en onze creative manager ellen de herdt heeft deze oude glorie een nieuwe touch gegeven.

TOOLS:  Cocktailshaker     GLAS:  TUMBLER      IJS: BLOK/BAL

INGREDIËNTEN

5 CL Bourbon Whisky

3 CL Limoensap

2 CL Appelsap

1 CL Suikerwater

2 dashes Angostura bitters

Stukje appel

Kaneelstokje & -poeder

WERKWIJZE

  1. Voeg de whiskey, het limoensap, appelsap en het suikerwater in een shaker met één ijsblokje.
  2. Shake tot het ijsblokje is opgelost.
  3. Vul nu jouw cocktailshaker volledig met ijs.
  4. Shaken maar tot jouw cocktail heel koud is.
  5. Giet jouw cocktail door een zeef in een glas.
  6. Werk nog af met enkele druppels angostura bitters, appel & kaneel.
  7. Geniet van jouw cocktail!

Wist jij trouwens dat jij een cocktailworkshop kan winnen? pre-order tot 11 april jouw alchemistbox en maak kans op één van onze gouden alchemist-tickets. op 13 april wordt jouw alchemistbox dan geleverd Met of zonder gouden ticket... Kom alles te weten over deze wedstrijd via onderstaande knop!