STRAWBERRY BASIL MOSCOW MULE

TOOLS:  cocktaillepel    GLAS: MOSCOW MULE  of Old fashioned    IJS: GECRUSHED

Smaak

HEERLIJK VERFRISSEND EN ZOMERS. GEBRUIK VERSE SEIZOENSAARDBEIEN VOOR DE BESTE SMAAK EN SERVEER DEZE COCKTAIL IN DE TYPISCHE MOSCOW MULES! ZE ZIJN NIET GEMAKKELIJK OM TE VINDEN MAAR ZEKER DE MOEITE WAARD OM EENS NAAR OP ZOEK TE GAAN! 

INGREDIËNTEN

5 VERSE AARDBEIEN

5 VERSE BASILICUMBLAADJES

45 ML WODKA

30 ml LIMOENsap

100ml GEMBERBIER

GECRUSHED IJS

1 THEELEPEL AGAVESIROOP ALS JE LIEVER WAT ZOETER HEBT 

WERKWIJZE

1. PLET 4 van de AARDBEIEN EN 4 blaadjes BASILICUM IN HET GLAS en voeg 30ml limoensap toe.

2. VOEG DE 45ml WODKA TOE EN ROER 10 seconden met je cocktailepel.

3. Vul aan met gecrushed ice en 100ML gemberbier. Mocht je hem wat zoeter willen kan je hier een theelepel agavesiroop of simpel syrup aan toevoegen.  

4. Garneer met de overgebleven aardbeid en basilicum. 

Eh viola, tijd om te genieten!

strawberry_basil_alchemistbox