Jouw VRAGEN, ONZE ANTWOORDEN

KAN IK MIJN ALCHEMISTBOX TERUGSTUREN ?

onze filosofie is om mensen gelukkig te maken met onze producten. Dit streven we op ieder moment na, ook in onze return policy. Ons concept is heel simpel: maakt ons product u niet gelukkig, stuur het dan gewoon terug,gratis! (zorg er wel voor dat er niemand al een ondeugend slokje heeft genomen van de cocktails!)

HOE WEET IK OF DE COCKTAIL MIJ WEL ZAL SMAKEN?

Om eerlijk te zijn, dit weet u niet. Het zijn nieuwe smaken die je ontdekt maar deze ontdekkingstocht vinden we zo belangrijk in het de hele alchemist-ervaring. We doen er alles aan om je zoveel mogelijk voor te bereiden. Zo GEVEN WE EEN UITGEBREIDE OMSCHRIJVING VAN DE SMAAKSENSATIE VAN jouw COCKTAIL en U KAN OP DE WEBSITE OOK ALLE INGREDIËNTEN ZIEN DIE AANWEZIG ZIJN IN je BOX. Toch hopen we dat dit jou niet tegenhoudt om zelf cocktails te creëeren.

IS ER OOK EEN BOX MET ALCOHOLVRIJE DRANKEN, BV.VOOR KINDEREN ?
Een alcoholvrij alchemistbox hebben we momenteel nog niet. Daarmee willen we niet zeggen dat we dit niet belangrijk vinden. Allesbehalve. Om je al een tipje van de sluier te lichten, in augustus verwachten we onze eerste alcoholvrije cocktailbox te lanceren. Ondertussen kan u bij onze mocktail recepten inspiratie opdoen voor!

HOE KRIJG IK EEN IDEE HOE ik de cocktail moet maken?

BIJ ELKE ALCHEMISTBOX voegen we een receptenboekje toe. HIERin staat EEN LOGISCH STAPPENPLAN en een foto van de cocktail, ZODAT je ZONDER ENIGE ZORGEN  KAN GENIETEN VAN DE UNIEKE MOMENTEN BIJ VRIENDEN & FAMILIE.

Je vraag niet gevonden? Geen probleem, wij beantwoorden hem graag!