THE HOT BUTTERED RUMCOCKTAIL

Alvast een tip voor tijdens de koude winterdagen. Rum met thee. Lekker zoet en warm. Net wat jij nodig hebt op een koude winterdag!

TOOLS: MUDDLER    GLAS: TEA CUP   IJS: /

INGREDIËNTEN

EEN KLEIN STUKJE ZACHTE BOTER

EEN THEELEPEL BRUINE SUIKER

EEN VLEUGJE KANEEL

EEN VLEUGJE NOOTMUSKAAT

EEN STUKJE VANILLE-EXTRACT

BRUINE RUM

HEET WATER

THEE NAAR KEUZE (BEST IETS EARL GREY ACHTIG)

BEREIDEN:

  1. PLAATS DE BOTER, BRUINE SUIKER EN ALLE KRUIDEN IN JOUW MOK.
  2. MENG MET EEN MUDDLER.
  3. VOEG HEET WATER TOE, SAMEN MET DE THEE. ZORG ERVOOR DAT HET WATER HEET IS, MAAR NIET KOOKT.
  4. LAAT DE THEE EVEN INTREKKEN.
  5. VOEG DE BRUINE RUM TOE.
  6. ROER ALLES GOED EN JE BENT KLAAR OM LEKKER OP TE WARMEN .
The hot buttered rumcocktail