RED GINGER by alchemistbox

 “A creative upgrade of the gin and tonic”

“A creative upgrade of the gin and tonic”

“Tijdens de fameuze gin hype in belgië en de rest van de wereld konden veel mensen niet meegenieten vanwege gin zijn bittere smaak. Voor deze mensen en voor alle andere mensen ook, kwamen wij met een zoet (maar niet te zoet) alternatief, de red ginger.

TOOLS: COCKTAILLEPEL & MAATBEKER  GLAS: OLD FASHIONED     IJS: blokken

de smaak

EEN FRUITIGE GIN-APERITIEF DIE MOOI VOLDOET AAN DE SMAKENPALET VAN ZOET, ZUUR EN BITTER. GENIET VAN DE TYPISCHE SMAAK VAN GIN WAARBIJ ALBATROSS ZORGT VOOR EEN NIET TE BITTERE SMAAK. 

single serve INGREDIËNTEN

50ML ALBATROSS

25ML meyer’s gin

100ML fever tree ginger ale

gedroogde rode bosvruchten

GEDROOGDE Gember

WERKWIJZE

1. VUL HET OLD FASHIONED GLAS HELEMAAL MET IJS.

2. VOEG 50ML ALBATROSS & 25ML meyer’s GIN TOE.  ROER ONGEVEER 10 SECONDEN MET EEN LANGE LEPEL. 

2. STEEK DE LANGE cocktailLEPEL VERTICAAL IN HET GLAS EN LAAT 100ML SCHWEPPES zachtjes LANGS DE LEPEL STROMEN. ZO BEWAAR JE OPTIMAAL DE BUBBLES VAN DE TONIC VOOR JOUW COCKTAIL. 

3. VOEG nog enkele gedroogde bosvruchten en gember TOE en klaar is de cocktail.

4. Toch nog even wachten met drinken. Neem een foto van je creatie en deel hem met de #alchemistbox op jouw sociale media.

5. Nu ben je volledig klaar. Geniet van jouw self made red ginger!

De verrassing

Jij kan al de ingrediënten voor jouw Red ginger gemakkelijk samen kopen. Het recept is namelijk afkomstig van onze Red ginger cocktailbox. De box bevat alle ingrediënten om het recept vier keer klaar te maken, enkele beginner bar tools zoals een maatbeker en barlepel en een receptenboekje zodat jij de perfecte red ginger kan creëren. Ontdek de cocktailbox via onderstaande knop: