THE MOJITROSS

MET DIT RECEPT EREN WE EEN GEWELDIGE DRANK GENAAMD ALBATROSS, NET ZOALS DE VOGEL BEHALVE IS DEZE DRINKBAAR. HET IS EEN LICHTE APÉRITIEF GEMAAKT VAN VERSE BRAAMBESSEN EN CITROENEN. AAN DE NAAM VAN DE COCKTAIL, KAN JE ALVAST DENKEN WELKE RICHTING WE ERMEE UITGAAN. 

TOOLS:  MUDDLER, BARPSOON  GLAS: LONG         IJS: GECRUSHED

INGREDIËNTEN

30ML RIETSUIKER
50ML ALBATROSS
10-12 MUNT BLAADJES
5 SCHIJFJES LIMOEN

50ML SPUITWATER
OPTIONEEL: 5 DRUPPELS CRANBERRY BITTERS

 

WERKWIJZE

PLAATS DE 5 SCHIJFJES LIMOEN IN HET GEKOELD GLAS, VOEG 30ML RIETSUIKER TOE, EN PLET ALLES SAMEN MET DE MUDDLER OM HET SAP VAN DE LIMOEN VRIJ TE KRIJGEN. 

PLAATS DE MUNTBLAADJES IN ÉÉN HAND EN KLAP. DIT ZORGT ERVOOR DAT DE BLAADJES HUN AROMA LOSLATEN. WRIJF DE MUNTBLAADJES OVER DE RAND VAN HET GLAS EN PLAATS ZE ER VERVOLGENS IN. GEBRUIK DE BARSPOON OM DE MUNTBLAADJES RUSTIG TEGEN DE LIMOENEN AAN DE DUWEN. 

VUL HET GLAS HALF MET GECRUSHED ICE, 50ML SPUITWATER EN GARNEER MET EEN MUNTBLAADJE. VOEG ER OPTIONEEL NOG 5 DRUPPELS CRANBERRY BITTERS TOE. 

Mojitross_Alchemistbox.png

Wil je gewoon zelf op een makkelijke manier de perfecte zomercocktail maken? Bekijk dan zeker eens onze Red Ginger. Binnen de twee dagen is die bij jou geleverd!

Of wil je liever op de hoogte blijven van de meest originele, unieke en trending cocktailrecepten? Schrijf je dan nu in voor onze cocktail community!