Smokey Spiced Apple - Premium Whiskey Cocktail

Smokey Spiced Apple - Premium Whiskey Cocktail

from 29.95

"Avontuurlijke cocktail met whiskey uit Amerika"

De Smokey Spiced Apple is niet zomaar een cocktail. De historische ingrediënten met elks een eigen verhaal, de combinatie van verschillende smaken gemengd met dat typische Amerikaanse karakter. De uitkomst is een cocktail zoals jij er nog nooit één hebt geproefd.

Ontdek jij ook de bartender in jouw? Krijg met deze easy-made cocktail de kans om jouw creativiteit ten volle te benutten en zelf te creëren! Je hoeft geen recept meer op te zoeken, niet meer naar verschillende winkels gaan voor alle ingrediënten en je moet geen overschot meer weggooien. Allemaal niet nodig want ...

Deze Alchemistbox bevat alle ingrediënten om zelf 4 perfect-served Smokey Spiced Apple cocktails te creëren. Daarnaast zijn er nog paar extra's zoals:

□ Maak het persoonlijk en laat gratis een kaartje schrijven. Voeg wel zeker de naam van de persoon toe!

□ Wordt een echte bartender en krijg gratis de nodige bar uitrusting met een Alchemist-maatbeker en -barlepel erbij!

Ontdek deze nieuwe smaak nu en maak een geweldige indruk op al jouw medemensen met jouw cocktailkunsten en -kennis!

voeg Luxe glazen toe:
Quantity:
Ontdek nieuwe smaak

About this unique cocktail

DE SMOKEY SPICED APPLE BESTAAT UIT TWEE VERSCHILLENDE SOORTEN OLÉ SMOKY MOONSHINE WHISKEY SOORTEN. DE ENE OLÉ SMOKEY APPLE PIE MOONSHINE, DE ANDERE OLÉ SMOKEY CINNAMON MOONSHINE. BEIDEN ZIJN AFKOMSTIG VAN DE SMOKEY MOUNTAINS IN DE VERENIGDE STATEN.

DE OLÉ SMOKEY FAMILIE WAS ÉÉN VAN DE EERSTE FAMILIES DIE VERHUISDE NAAR DE SMOKEY MOUNTAINS TUSSEN NORTH CAROLINA EN TENNESSEE. TIJDENS MINDERE ECONOMISCHE PERIODE BEGONNEN ZIJ MET HET MAKEN VAN WHISKEY OM TE OVERLEVEN. NIET ECHT LEGAAL, MAAR ZE HIELDEN HET GOED GEHEIM

TOEN DE WET VERANDERDE OVER HET DISTILLEREN VAN SPIRITS ZAGEN ZE EEN GROTE KANS OM HUN MOUNTAIN-MADE MOONSHINE IN DE KIJKER TE ZETTEN. ZE WERDEN DE EERSTE FEREAAL ERKENDE DISTILLERIJ IN DE GESCHIEDENIS VAN OOST-TENNESSEE. DE WHISKEY IS GERIJPT IN WITTE EIKEN VATEN. DIT IS EEN TYPISCH AMERIKAANSE TRADITIE. 

WAARBIJ DE OLÉ SMOKEY APPLE PIE EEN MENGELING IS VAN MOONSHINE EN APPELTAART, IS DE OLÉ SMOKEY CINNAMON EEN COMBINATIE VAN MOONSHINE EN KANEEL. SAMEN ZORGEN DEZE VOOR EEN UNIEKE SMAAK.

OM DE COCKTAIL HELEMAAL AF TE WERKEN, GEBRUIKEN WE ANGOSTURA BITTERS. DIT IS EEN BITTER MET EEN HOOG ALCOHOL PERCENTAGE, SPECIAAL ONTWORPEN VOOR COCKTAILS EN GIN & TONICS. HET RECEPT IS UITGEVONDEN IN DE 19DE EEUW, MAAR IS TOT OP DE DAG VAN VANDAAG NOG STEEDS EEN GROOT GEHEIM. ER WORDT GEZEGD DAT ER MAAR LIEFST 40 VERSCHILLENDE INGRE-
DIËNTEN
 INZITTEN. 

 

 

 

How to make video

What's in the box

1 X 100ML APPLE PIE MOONSHINE 20%

1 X 100ML CINNAMON MOONSHINE 40%

1 X 5ML ANGOSTURA BITTERS 47%

2 X 200ML GINGER ALE SCHWEPPES

4 X KANEELSTOKJES

COCKTAILSPOON

ALCHEMIST JIGGER

A GREAT EXPERIENCE

SMOKEY SPICED APPLE BOOKLET