Red Ginger - Gin Cocktailbox

Red Ginger - Gin Cocktailbox

35.00

Wat zit er in een box?

1 x 100 ML MEYER'S GIN / 38° VOL

2 X 100 ML ALBATROSS / 16° VOL

2 X 200 ML FEVER TREE GINGER ALE

1 X 3 G GEDROOGDE BOSVRUCHTEN

1 X 3 G GEDROOGDE GEMBER

1 X ALCHEMIST-MAATBEKER

1 X ALCHEMIST-BARLEPEL

1 X RECEPTENBOEKJE RED GINGER

OPTIONEEL: PERSOONLIJK KAARTJE ( GRATIS )

Quantity:
Bestellen

Authentieke ingrediënten van Belgische grond. Deze unieke producten zorgen voor een perfecte balans tussen zoet, zuur en bitter.

Ontdek de exclusieve ingrediënten:

  • Meyer’s gin, de allereerste en nog steeds enige gin op basis van de kiwibes. Winnaar van tal van wereldwijde Prijzen zoals the Best Old-Tom Gin at the World Gin Awards. Dit techniek wordt ook als de moeilijkste beschouwd en verdient daarom extra aandacht. (KORTRIJK, BELGIË)

  • Albatross, een unieke likeur op basis van braambessen en citroen. Een recept van de tante van oprichter Thomas Geers, beschikbaar gemaakt voor jou. (KORTRIJK, BELGIË)

  • Fever Tree Ginger Ale, een unieke mix natuurlijke gember, subtiele botanische smaken en bronwater. (LONDON, VERENIGD KONINKRIJK)

  • Gedroogde rode bosvruchten & gember, gewoon om het helemaal perfect te maken. (GOIRLE, NEDERLAND)

Deze easy-made cocktailbox bevat alle ingrediënten om deze unieke cocktail zelf vier maal klaar te maken. Inclusief een brochure over de producten en het recept.

Ontdek de bartender in jezelf en benut jouw creativiteit ten volle. Om jouw ervaring helemaal perfect te maken hebben nog wat extra’s nog voor jou:

  • Maak het persoonlijk en laat gratis een kaartje schrijven.

  • Krijg er gratis de nodige bar-set bij bestaande uit een Alchemist-maatbeker en -barlepel!

Ontdek deze nieuwe smaak zelf thuis, of deel hem met vrienden. Jouw Alchemistbox is bij jou in 2-3 dagen. Niet tevreden? Stuur hem gratis retour, op voorwaarde dat je stiekem nog geen slokje hebt genomen! ;-)

Het verhaal achter de cocktail

TIJDENS DE BEFAAMDE GIN HYPE IN 2016 WERD DE GIN TONIC EEN VAN DE BEROEMDSTE DRANKJES IN BELGIË EN ZELFS IN HEEL EUROPA. WIJ WOUDEN GRAAG EENS IETS ANDERS, DAAROM HEBBEN WIJ DE RED GINGER COCKTAIL GECREËERD.

HET DOEL WAS EEN COCKTAIL TE BEDENKEN DIE TOEGANKELIJKER IS, MAAR ZEKER NIET TE ZOET IS. HET UITEINDELIJKE RESULTAAT WAS EEN COCKTAIL DIE EEN PERFECTE BALANS VINDT TUSSEN ZOET, ZUUR EN BITTER.

ONZE SMAAKPAPILLEN WEZEN METEEN IN DE RICHTING VAN DE FRUITIGE SMAAK VAN MEYER'S GIN, 'SWERELDS EERSTE EN ENIGE GIN OP BASIS VAN DE KIWIBES. BELGISCH, UNIEK EN WINNAAR VAN VERSCHILLENDE WERELDWIJDE PRIJZEN.

OM DE ULTIEME BALANS TUSSEN ZOET EN BITTER TE CREËREN GINGEN WE OP ZOEK NAAR EEN LIKEUR DIE DEZE SMAKEN NOG MEER KRACHT KON BIJZETTEN. DIE VONDEN WE BIJ ALBATROSS, EEN LIKEUR OP BASIS VAN BRAAMBESSEN (ZOET) EN CITROEN (BITTER). MIXEN DOEN WE MET DE GINGER ALE VAN DE NUMMER 1 MIXER IN DE WERELD, FEVER TREE.

OM HET HELEMAAL AF TE MAKEN VOEGDEN WE NOG GEDROOGDE BOSVRUCHTEN EN GEMBER TOE AAN HET RECEPT EN KLAAR WAS KEES. DE RED GINGER, EEN CREATIEVE UPGRADE VAN DE GIN TONIC, WAS GEBOREN.

! WAARSCHUWING ! DEZE COCKTAIL IS FANTASTISCH ALS APERITIEF EN WORDT DOOR IEDEREEN GELUST.