Hierbas De Las Dunas x Alchemistbox

Hierbas De Las Dunas x Alchemistbox

40.00

Wat zit er in een box?

2 x 100 ML HIERBAS DE LAS DUNAS / 28° VOL

1 X 100 ML ALCHEMIX (50ML SUPASAWA X 50ML MONIN LEMONGRASS) / 0° VOL

2 X 200 ML FEVER TREE MEDITERRANEAN TONIC

1 X 5 ML VILLA MANODORI ROZEMARIJN OLIE

1 X ALCHEMIST-MAATBEKER

1 X ALCHEMIST-BARLEPEL

1 X RECEPTENBOEKJE HIERBAS X ALCHEMISTBOX

OPTIONEEL: PERSOONLIJK KAARTJE ( GRATIS )

Quantity:
Bestellen

“Culinair genieten op sterren niveau.”

Deze cocktail is een exclusief samenwerking tussen sterrenchef Syrco Bakker van Pure C & Alchemistbox! Wij hebben onze eerste unieke Alchemix ontwikkeld en gebruiken een verassende rozemarijn olie van driesterrenchef Massimo Bottura als afwerking. Dit simpele, maar toch complexe cocktail bewijst waarom mixen een kunst is.

Ontdek alle ingrediënten van deze cocktail:

  • Hierbas De Las Dunas, een likeur op basis van 18 verschillende en handgeplukte kruiden, bloemen en planten uit de Zeelandse duinen. Allen apart geweekt zodat ze hun eigen smaak en kwaliteiten behouden. Het brein achter deze likeur is Syrco Bakker, Michelin sterrenchef van restaurant Pure C. (CADZAND-BAD, NEDERLAND)

  • Alchemix (Supasawa x Monin Lemongrass), wat krijg je als je een Belgische premium cocktail mixer mengt met een bekende Franse citroengrassiroop? De perfecte Alchemix! (KORTRIJK, BELGIË x BOURGES, FRANKRIJK)

  • Fever Tree Mediterranean Tonic, een mengeling van essentiële olieën van bloemen, fruit en kruiden rond de Mediteraanse kust en kinine van de hoogste kwaliteit zorgen voor een heerlijke tonic met een bloemige smaak. (LONDON, VERENIGD KONINKRIJK)

  • Rozemarijn olie, als kers op de taart (of cocktail). Deze olie werd gecreëerd door Massimo Bottura, een Italiaans driesterrenchef. Artisanaal gemaakt in kleine hoeveelheden om de pure smaak te behouden. (MODENA, ITALIË)

Deze easy-made cocktailbox bevat alle ingrediënten om deze unieke cocktail zelf vier maal klaar te maken. Inclusief een stappenplan om het recept zelf perfect klaar te maken. Om jouw ervaring helemaal perfect te maken hebben nog wat extra’s nog voor jou:

  • Maak het persoonlijk en laat gratis een kaartje schrijven.

  • Krijg er gratis de nodige bar-set bij, bestaande uit een Alchemist-maatbeker en -barlepel!

Ontdek deze complexe smaak zelf thuis, of deel hem met vrienden. Jouw Alchemistbox is bij jou in 2-3 dagen. Niet tevreden? Stuur hem gratis retour, op voorwaarde dat je stiekem nog geen slokje hebt genomen! ;-)

Het verhaal achter de cocktail

Een klein dorpje in Nederland genaamd Cadzand-Bad is bekend voor een heleboel zaken. De rustgevende omgeving, de prachtige natuur en het Michelin sterrenrestaurant Pure C, met Syrco Bakker als chef-kok.

Syrco kreeg al op jonge leeftijd een Michelin ster, maar tevreden was hij nog niet. Hij had nood aan een nieuwe uitdaging buiten het koken en vond deze in het creëren van zijn eigen likeur: Hierbas De Las Dunas. Een ziltzoete kruidenlikeur gemaakt van 18 verschillende verse kruiden, bloemen en planten. Allen handgeplukt uit de Zeelandse duinen. De verschillende kruiden, bloemen en planten worden allemaal apart geweekt zodat ze elks hun eigen unieke smaken en kwaliteiten behouden.

Een likeur zo creatief en kwaliteitsvol klonk als muziek in onze oren. We gingen aan de slag om deze likeur tot bij jou te krijgen in de vorm van een uniek cocktailrecept. We voegden onze eigen Alchemix toe, een mengeling van de Belgische premium zure mixer Supasawa en de zoete en frisse Monin Lemongrass. Eindigen doen we met Fever Tree Mediterranean Tonic. Afwerken met de Villa Manodori Rozemarijn olie, gecreëerd door Italiaans driesterrenchef Massimo Bottura. 

Wil je nog meer weten over de totstandkoming van deze cocktail? Ontdek het via onderstaande knop: