Red ginger - Premium Gin Cocktail

Red ginger - Premium Gin Cocktail

from 29.95

"Een creatieve upgrade van de Gin & Tonic met dranken van eigen bodem"

Een unieke cocktail met authentieke ingrediënten, zorgvuldig uitgekozen om jouw ervaring compleet te maken. Dat is de Red Ginger. Met Havn Gin Bangkok en Albatross als hoofdingrediënten kleurt deze cocktail ook voor een groot deel Belgisch. Al deze lokale en unieke producten zorgen voor een perfecte balans van zoet, zuur en bitter. Ze halen het beste van een cocktail naar boven.

Ontdek jij ook de bartender in jouw? Krijg met deze easy-made cocktail de kans om jouw creativiteit ten volle te benutten en zelf te creëren! Je hoeft geen recept meer op te zoeken, niet meer naar verschillende winkels gaan voor alle ingrediënten en je moet geen overschot meer weggooien. Allemaal niet nodig want ...

Deze Alchemistbox bevat alle ingrediënten om zelf 4 perfect-served Red Ginger cocktails te creëren. Daarnaast zijn er nog paar extra's zoals:

□ Maak het persoonlijk en laat gratis een kaartje schrijven. Voeg wel zeker de naam van de persoon toe!

□ Wordt een echte bartender en krijg gratis de nodige bar uitrusting met een Alchemist-maatbeker en -barlepel erbij!

Ontdek deze nieuwe smaak nu en maak een geweldige indruk op al jouw medemensen met jouw cocktailkunsten en -kennis!

voeg Luxe glazen toe:
Quantity:
Ontdek nieuwe smaak

About this unique cocktail

De Red Ginger is een cocktail op basis van Havn Gin Bangkok. Deze Antwerpse gin met een touch van gember, citroengras en limoenblad zorgt voor een frisse (citroengras en limoenblad), maar ook pittige (gember) smaak bij het drinken.

Het tweede hoofdingrediënt voor deze cocktail is Albatross. Deze West-Vlaamse likeur op basis van braambessen en citroen zorgt voor een volle en zoete smaak. Het recept is afkomstig van de tante van ondernemer Thomas Geers en wordt 100% natuurlijk gemaakt.

Deze twee producten in combinatie met Schweppes Ginger Ale, enkele gedroogde bosvruchten en wat gedroogde gember zorgt voor de perfecte balans tussen zoet, zuur en bitter! De Red Ginger neemt jou mee op een ontdekkingsreis in de wereld van gin, cocktails & mixology.

How to make video

WHAT'S IN THE BOX

1 x 100 ml HAVN BANGKOK GIN / 40° vol

2 x 100 ml ALBATROSS / 16° vol

2 x 200 ml SCHWEPPES GINGER ALE

DROGE BOSVRUCHTEN

GEDROOGDE GEMBER

ALCHEMISTBEKER

COCKTAILLEPEL
TASTING NOTES RED GINGER