Jouw vragen beantwoord

 

Wat is Alchemistbox?

Alchemistbox maakt de complexe cocktailwereld voor iedereen, altijd en overal toegankelijk. Dat doen we met onze do-it-yourself cocktailbox. Deze bevat alle ingrediënten en tools om heel snel en makkelijk unieke cocktails te creëren. We kiezen de meest creatieve, unieke en kwalitatieve producten voor jou uit en daar gaan we mee aan de slag. We geven een bestaand recept een leuke twist, of we creëren gewoon een heel nieuw concept.

Waar kan ik mijn Alchemistbox kopen?

We onderscheiden ons door onze cocktails echt tot bij jou te brengen en het je zo makkelijk mogen te maken. Je vindt jouw Alchemistbox via onze webshop (2-3 werkdagen levertermijn), via leverplatformen Deliveroo en UberEats (bestellen en binnen het halfuur geleverd) of in concept stores over heel Vlaanderen.

Hoe weet ik of de cocktail mij wel zal smaken?

Om eerlijk te zijn, dit weet u niet. Voor elke cocktailbox geven we een twist aan een bestaand recept, of creëren we er een compleet nieuw. Deze ontdekkingsreis hoort dan ook bij de hele ervaring, waardoor je nooit 100% zeker zal zijn dat je jouw cocktail lust.

Dat wilt niet zeggen dat we er niet alles aan doen om je zoveel mogelijk voor te bereiden. Op de productpagina van onze cocktailboxen geven we een uitgebreide omschrijving van de smaak en je ziet steeds alle ingrediënten van de cocktail vermeld staan. Bovendien is onze collectie uitgebalanceerd zodat er voor ieders wat wil is.

Kan ik mijn Alchemistbox terugsturen?

Onze filosofie is om mensen gelukkig te maken met onze producten. Dit streven we op ieder moment na, ook in onze return policy. Ons concept is heel simpel: maakt ons product u niet gelukkig, stuur het dan gewoon terug, helemaal gratis! (zorg er wel voor dat er niemand al een ondeugend slokje heeft genomen van de cocktails!)

Is er ook een box met alcoholvrije dranken?

Een alcoholvrije Alchemistbox hebben we momenteel nog niet. Daarmee willen we niet zeggen dat we dit niet belangrijk vinden. We willen de cocktailwereld voor iedereen toegankelijk maken, ook voor mensen die liever iets zonder alcohol drinken.

We zijn volop bezig om onze eerste non-alcoholische cocktailbox uit te brengen. We verwachten dat deze tegen april klaar zal zijn. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Hoe weet ik hoe ik de cocktail moet maken?

Elke Alchemistbox bevat een allesomvattende brochure die je meer informatie geeft over de cocktail, zijn ingrediënten en een stappenplan hoe je deze perfect maakt. Bovendien vind je op onze website een hele duidelijke how-to-make-video voor elk van onze cocktailboxen. Deze staat bij de productpagina van onze boxen!

Je vraag niet gevonden? Geen probleem, stel je vraag gerust. Wij beantwoorden hem graag!

Naam *
Naam