Zes redenen om voor vodka te kiezen

Beeld het je even in. Je bent aan het wandelen in de supermarkt en je weet dat je vanavond een groot feest hebt. Je loopt tussen de rekken en vraagt jezelf af ‘Welke drank is het beste voor vanavond?’. Wonder no more. Vodka is altijd het antwoord. En dat komt door deze zes redenen!

1. Vodka is zo gemakkelijk te mixen

Fruitsap, cola, sprite, fanta, red bull, bruiswater, het maakt zelfs niet uit. Vodka gaat goed met alles. Het is met elke mixer lekker, zelfs met water. Het belangrijkste is dat jij je ijs niet vergeet. Koel smaakt jouw vodka-frisdrank nog tien keer beter!

2. Er zijn zoveel verschillende smaken

Aardbei, framboos, citroen, limoen, passievrucht, appel, etc. Ik zou nog wel even kunnen doorgaan maar waar het op neerkomt is dat er gewoon zoveel verschillende smaken vodka zijn. Er is zelfs een vodka op basis van de jalapeño peper. Al vermijd je die beter volgens ons.

3. Vodka is de gezondste alcohol die jij kan drinken

Je leest het juist. Vodka is de gezondste alcohol die jij kan drinken. Verschillende studies hebben aangetoond dat vodka heel wat goeds kan doen voor jouw lichaam. De details zijn een beetje saai, dus even kort en bondig. Het komt erop neer dat vodka jouw risico op verschillende ziektes aanzienlijk verlaagd en het maakt je mooier en niet gewoon omdat jouw dronken alter ego dat denkt!

4. Vodka is zo lekker in cocktails

De vodka-cranberry, een cosmopolitan, een sex on the beach, de bloody mary, een long island iced teas. Allemaal zijn ze gemaakt op basis van vodka. Kan je je inbeelden dat vodka niet zou bestaan? Dat is niet de wereld waar wij in willen wonen.

5. Je kan zelf kiezen hoe gezond of ongezond je jouw drankje maakt

Een normale shot vodka is ongeveer 100 calorieën. Als je een mixer kiest met ook weinig calorieën, ga je  gewicht verliezen door het drinken van vodka. Een gezonde mixer is bijvoorbeeld bruiswater. Voeg daar nog een limoentje of citroentje bij en je hebt niet enkel een super lekker drankje, je hebt je dagelijkse portie fruit weeral binnen! What would we be without vodka?

6. Vodka is makkelijk te verstoppen

Het is gewoon zo makkelijk te verstoppen. Vodka meenemen naar een concert of festival of waar je het ook mee naartoe wilt nemen, het kan! Het feit dat vodka zo hard op water lijkt is één van de grootste voordelen van deze drank. Vul gewoon een halve fles met jouw mixer naar keuze en voeg vodka eraan toe. Niemand weet wat er in jouw drankje zit en je kan gewoon simpel naar binnenwandelen zonder problemen!

Nog steeds niet uitgeleerd over vodka? Blijf ons dan zeker volgen, want volgende week delen we weer een heel deel nieuwe vodka-kennis met jou!

6reasonstochooseforvodka