Win een gouden Alchemist-ticket!

golden ticket

Win een gouden Alchemist-ticket

Kennen jullie de film Sjakie en de chocoladefabriek? Wat een vraag eigenlijk, natuurlijk ken je die film. Het is een echte klassieker. Je vraagt je waarschijnlijk af waarom ik dit ter sprake breng. Dit heeft toch niks met cocktails te maken? Dat klopt, maar het is de film die ons een idee heeft gegeven voor onze eerste wedstrijd.

De wedstrijd

Er zijn een heleboel nieuwe gezichten binnen het Alchemist-team en dat brengt een hele nieuwe wind met zich mee. We zijn dan ook al een aantal weken vol enthousiasme bezig met de re-launch van Alchemistbox en dat enthousiasme delen we graag met jou. Hoe kunnen we dat beter delen dan met leuke prijzen, unieke cocktails & lekker eten?

We willen ons avontuur laten beginnen met een positieve noot en dat gaan we doen met een wedstrijd. Vanaf 28 maart tot en met 11 april kan jij jouw pre-order plaatsen op onze website. Terwijl wij gedurende twee weken jullie pre-orders verzamelen en helemaal klaarmaken, steken we op zijn Willy Wonka’s twee gouden Alchemist-tickets in random dozen. Geen bezoek aan een chocoladefabriek helaas als prijs, maar je kan wel een diner voor twee personen of een cocktailworkshop winnen!

De spelregels

Vind jij een gouden Alchemistticket in jouw Alchemistbox? Plaats hem dan op sociale media en vergeet ons zeker niet te taggen! Dan contacteren wij jou, om je prijs te overhandigen! Hier is de hele wedstrijd nog eens uitgelegd:

  1. Pre-order jouw Alchemistbox voor 11 april!
  2. Krijg hem 13 april thuis geleverd
  3. Zoek naar het gouden ticket
  4. Gevonden? Geweldig, post een foto van het ticket op Facebook of Instagram en tag ons (@Alchemistbox)
  5. Wij contacteren jou en overhandigen ofwel een diner voor twee of een cocktailworkshop!

Heb je dus nog eens nood aan wat ontspanning of heb je een vriend die jarig is in april? Pre-order jouw Alchemistbox dan nu, krijg hem 13 april thuis of op een zelf gekozen punt geleverd en maak kans op twee geweldige prijzen! Ontdek al onze cocktails.