Red Ginger 2.0: een klassieker in een nieuw jasje

IMG_6173.jpg

‘De allereerste Alchemistbox’. ‘Een creatieve upgrade van de gin-tonic’. Of simpelweg onze geliefde Red Ginger. Anderhalf jaar, 1500 verkochte cocktailboxen en 6000 gecreëerde Red Ginger cocktails later is het tijd om het recept wat op te frissen. Zo kan jij genieten van een mooie combinatie: een vertrouwd recept met een vernieuwende touch! We zetten hier de belangrijkste veranderingen speciaal voor jou op een rijtje.

Meyer’s Gin: uniek, creatief en van eigen bodem

In het nieuwe Red Ginger recept werken we met Meyer’s Gin, de allereerste (en nog steeds enige) gin ter wereld op basis van de Belgische kiwibes. Meyer’s Gin is als het ware het eerste kind van ‘Spirits by Design’, een Belgische drankenproducent die gevestigd is in Outrijve, West-Vlaanderen. Zaakvoerder Tim Veys begon na zijn studies als Sommelier-conseil passioneel te brouwen, en lanceerde zo de eerste gin ooit op basis van de kiwibes.

De gin kreeg snel internationaal aanzien: in de 2018 World Gin Awards viel Meyer’s Gin zelfs in de prijzen. Toch wordt de gin nog altijd gedistilleerd in datzelfde Outrijve. Alle ingrediënten worden zorgvuldig en afzonderlijk gestookt om topkwaliteit te garanderen. De kiwibes heeft nog een groot voordeel: deze geeft de zachte gin een fruitige twist en zorgt ervoor dat je deze gin dus ook puur kan drinken! Kortom: wij zijn helemaal gewonnen voor de Meyer’s gin. Wij hopen dan ook dat jij enorm zal genieten van je (Red Ginger) cocktails. 

Fever Tree: de nummer 1 premium mixer

Sinds een kleine maand is Alchemistbox overgeschakeld naar Fever Tree als mixer. Een bewuste keuze: Fever Tree staat voor kwaliteit. H un slogan “if your drink exists for ¾ of your mixer, you better use the best” verwoordt perfect wat wij aan jou willen bieden: een heerlijke mixer om jouw cocktail compleet te maken.

california organic farming-6.png

Zelf proeven?

Zoals je ziet, hebben we met Alchemistbox een serieuze aanpassing doorgevoerd. Zin gekregen om zelf deze ‘perfecte balans tussen zoet en zuur’ aan je lippen te zetten? Bestel nu jouw creatieve upgrade van de gin-tonic: onze Red Ginger 2.0!

Brian De Herdt