STOP, je hebt het perfecte cadeau gevonden

Het perfecte cadeau

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. De verjaardag van je beste vriend. Een dagenlange zoektocht naar het perfecte cadeau. En toch weer hetzelfde kopen als twee jaar geleden. Niet getreurd, want voor elk probleem, bestaat een oplossing.

Het perfecte cadeau

Alchemistbox is een all-in-one cocktailbox met een cocktailrecept en alle ingrediënten voor de cocktail klaar te maken. De Alchemistbox bevat ingrediënten om vier cocktails te maken. Daarnaast krijg je in elke box ook een Alchemist-maatbeker en barlepel.

De ultieme verrassing voor je vriend, vriendin, mama, broer of zus. Op de eerstvolgende ontmoeting staat samen heerlijke cocktails maken op het programma.

Graag een nog persoonlijkere touch? Je kan aan de box een persoonlijk kaartje met een boodschap voor de ontvanger toevoegen.

Komt die verjaardag echt akelig dichtbij? Geen probleem! Jouw Alchemistbox wordt binnen 2 à 3 dagen geleverd. 

Het perfecte cadeau

De verschillende Alchemistboxen

Momenteel zijn er 3 verschillende cocktailboxen.

  • Red Ginger, een creatieve upgrade van de Gin & Tonic.

  • Smokey Spiced Apple, een stukje Amerikaanse geschiedenis met een moderne touch.

  • Belgian Americano, een Italiaanse klassieker met een Belgisch tintje.

Ideaal als origineel cadeau of voor een avondje relaxen, bestel je een Alchemistbox vanaf €29,95. Serveren wordt helemaal aangenaam met levensechte cocktailglazen. Deze kunnen bijbesteld worden voor slechts €4,00 per glas. Ontdek al onze giftboxen:

Het perfecte cadeau