Alchemistbox 2.0: een heel nieuw team

29748348_1655643654522198_861837506_o (2).jpg

Een tijd geleden kwam Alchemistbox met een unieke cocktailbox. Een all-in one pakket dat ervoor zorgt dat jij heerlijke cocktails kan creëren, samen met vrienden en zonder naar de winkel te gaan. Het enige wat jij hoefde te doen was bestellen en de volgende dag waren ingrediënten inclusief receptenboekje geleverd tot bij jouw thuis. Een uniek concept met unieke cocktails.

Aan het concept is niks veranderd, maar er zijn wel een aantal andere zaken veranderd. Alchemistbox heeft namelijk een heel nieuw team. Oprichter Ricardo Ghekiere heeft besloten om zich te focussen op andere zaken zoals Worcc en Fast Forward Online. Daardoor moest hij op zoek naar andere zaakvoerders en zo kwamen er een heleboel nieuwe gezichten in het Alchemist-team.

Het nieuwe team

Ellen De Herdt - Creative manager

Zo is er de nieuwe creative manager, Ellen De Herdt. Ellen werkt naast Alchemistbox als cocktailverantwoordelijke/allround medewerkster in Pure C van Sergio Herman. Daar ontdekte ze haar passie voor cocktails volledig. “Het is een leuke en uitdagende manier om mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan.”, zegt ze hierover.

Ellen begon haar schoolcarrière op de culinaire school PIVA in Antwerpen. Daar studeerde ze af in hotelmanagement. Haar schoolcarrière had ze al geëindigd met een stage in Pure C. Tijdens deze stage kreeg ze de aanbieding om vijf maanden verder te studeren in het Italiaanse Creazzo. Na vijf maanden keerde ze terug naar België en was er een plaatsje gereserveerd voor haar bij Pure C. Nu een jaar later, begint ze met Alchemistbox aan een totaal nieuw avontuur.

Brian De Herdt - Marketing manager

De nieuwe marketing manager is Brian De Herdt. Een student marketing, die ook actief is als freelancer in digital marketing. Zijn passie voor digital marketing vond hij achter de schoolbanken van Karel de Grote Hogeschool, waar hij nu nog steeds studeert. Komende zomer gaat Brian naar Brazilië voor zes weken om daar een business case te maken voor een lokaal goed doel, in de hoop zoveel mogelijk geld in te zamelen. Toch hield dat hem niet tegen mee in het Alchemistbox avontuur te stappen

“Het is een unieke en leerrijke ervaring om marketing manager te zijn van mijn eigen bedrijf, ik kijk er dan ook naar uit om mijn steentje bij te dragen aan het succes van Alchemistbox. Daarnaast zeiden mijn zus en ik altijd al dat we samen wouden ondernemen en nu is het zover!”

Mark Masz - Sales manager

Het laatste nieuwe gezicht in het Alchemist-team is dat van Mark Masz. Een student aan de Universiteit Antwerpen en freelance sales consultant. Een dik jaar geleden begon hij met Brian te freelancen en zij nemen nu samen deze volgende stap.

Mark zegt het volgende hierover: “Ondernemen is mijn passie. Ik wil de beste zijn in wat ik doe en daarom moet ik mezelf blijven ontwikkelen. Ik streef naar het beste en daarom daag ik mezelf keer op keer uit. Ook dit is weer een nieuwe uitdaging, maar ik kijk er naar uit.”

De verschillen tussen Alchemistbox en Alchemistbox 2.0

Buiten het team is er nog niet veel veranderd. We hebben nog steeds drie unieke alchemistboxen met de Red Ginger, de Belgian Americano en de Smokey Spiced Apple. Al blijft het zeker niet lang hetzelfde. Tegen de zomer verwachten we een eerste nieuwe cocktailbox van creative manager Ellen De Herdt. Daarnaast verwachten we ook binnenkort een nieuwe abonnementsformule te lanceren, maar daarover volgt nog meer info.

Win een gouden Alchemist-ticket

Om ons avontuur te laten starten met een positieve noot organiseren we een wedstrijd. Onze officiële launch zal pas op vrijdag 13 april zijn, maar we willen toch al een beetje opwarmen. Daarom kan jij jouw Alchemistbox pre-orderen op onze website. In twee van deze boxen steken we een gouden Alchemist-ticket dat recht geeft op ofwel een cocktailworkshop ofwel een diner voor twee! Kom alles te weten over deze wedstrijd via onderstaande knop!

Wij vliegen er morgen weer vol enthousiasme in om jouw ervaring perfect te maken. Wij hopen jullie ook en je weet het, pre-order jouw Alchemistbox nu.

Brian De Herdt