Creëer en deel unieke cocktails in 1, 2, 3!

Ontwerp zonder titel-11.png

In de cocktailbar, in de zomer op het strand of bij vrienden thuis. Je bestelde die heerlijke cocktail en zag hoe de barman- of vrouw jouw bestelling tot in de puntjes prepareerde. In jezelf fluisterend ‘dat wil ik ook kunnen’, moest je helaas vaststellen dat ¾ van de ingrediënten voor jou onbekend bleken. Laat staan dat je wist waar je ze moest kopen.

Haal de bartender in jezelf naar boven

Been there, done that. Ellen (19 jaar - Creative manager) en Brian De Herdt (21 jaar - Marketing manager) zijn als broer en zus altijd verantwoordelijk geweest voor de cocktails op familiediners. Familieleden werden gebombardeerd tot ware proefkonijnen. Toch was er ook een mindere kant. Voor elk leuk cocktailrecept, moesten de ingrediënten gehaald worden.. De juiste hoeveelheden vinden was onmogelijk, waardoor een groot deel van de ingrediënten soms zelfs in de vuilbak verdween. Het duo vond dat hier iets aan gedaan  moest worden. Zo zag Alchemistbox het levenslicht.

Alchemistbox is een all-in-one cocktailbox met een cocktailrecept en alle ingrediënten voor de cocktail klaar te maken. De Alchemistbox bevat ingrediënten om vier cocktails te maken. Daarnast bevat de box een Alchemist-maatbeker en barlepel. De ultieme verrassing voor je vriend, vriendin, mama, broer of zus. Op de eerstvolgende ontmoeting staat samen heerlijke cocktails maken op het programma.

Zelf cocktails maken

De verschillende Alchemistboxen

Momenteel zijn er 3 verschillende cocktailboxen.

  • Red Ginger, een creatieve upgrade van de Gin & Tonic.

  • Smokey Spiced Apple, een stukje Amerikaanse geschiedenis met een moderne touch.

  • Belgian Americano, een Italiaanse klassieker met een Belgisch tintje.

Ondertussen zitten ons team niet stil. Een vierde en vijfde cocktail zijn volop in ontwikkeling. Om een tipje van de sluier te lichten, zullen dit letterlijk cocktailboxen zijn op sterrenniveau ;-).

Heb je dus Nood aan een relaxerende avond? Of gewoon een nieuwe hobby ontdekken? Een Alchemistbox bestellen kan vanaf €29,95. Serveren wordt helemaal top met onze cocktailglazen. Deze kunnen bijbesteld worden voor €4,00 per glas. Ontdek al onze cocktailboxen via onderstaande knop

ONS ALCHEMIST-TEAM IS JONG, ENTHOUSIAST EN HEEL GEMOTIVEERD OM VLAANDEREN COCKTAILS TE LEREN BROUWEN. ELLEN DE HERDT IS 19 JAAR OUD, CREATIEF DIRECTEUR VAN ALCHEMISTBOX. IN HET DAGELIJKSE LEVEN IS ELLEN ALLROUND MEDEWERKSTER EN COCKTAIL VERANTWOORDELIJKE IN STERRENRESTAURANT PURE C VAN SERGIO HERMAN EN CHEF SYRCO BAKKER. BRIAN DE HERDT IS 21 JAAR EN MARKETING MANAGER VAN ALCHEMISTBOX. DAARNAAST IS BRIAN STUDENT MARKETING EN WERKT HIJ ALS FREELANCER IN DIGITAL MARKETING. .

SAMEN WILLEN BROER EN ZUS VLAANDEREN, EN BIJ UITBREIDING BELGIË VEROVEREN MET HUN COCKTAILS. Het ultieme doel is om iedereen aan het creëeren te brengen met deze easy self made cocktailboxen. Stay tuned!

Alchemist Box