Waarom zijn bartenders aantrekkelijk?

joshua-rawson-harris-455003-unsplash.jpg

Weet jij nog hoe Tom Cruise met flessen gooide in de film ‘Cocktail’? Het imago van de bartender was geboren: cocktails en vooral degene die ze maken zijn sexy. Misschien omdat ze de kunstjes achter de bar altijd onder controle lijken te hebben. Of misschien omdat een barman altijd wat mysterieus is. Wat vaststaat, is dat bartender een beroep is dat niemand onbewogen laat!

Wij bij Alchemistbox zijn ervan overtuigd dat er in iedereen wel een beetje bartender schuilt. Soms heb je gewoon een duwtje in de rug nodig om dat beetje te ontdekken. Daarom zijn wij eens gaan zoeken welke eigenschappen bartenders gemeenschappelijk hebben, en wat het beroep (of de barman- of vrouw zelf!) zo aantrekkelijk maakt.

1. Ze zijn attent

Bartenders zijn uitstekende luisteraars en staan altijd klaar voor jou (liefst van al nog met een cocktail!). Bovendien hebben ze oog voor detail en zijn ze nauwkeurig waardoor je er zeker van bent dat je altijd op hun kan rekenen!

2. Ze zijn geweldig in bed

Bartenders hebben veel zelfvertrouwen en dat straalt er gewoon van af. Een eigenschap die zeker en vast helpt wanneer euhm… de cocktails op zijn!

3. Ze zijn een geweldige date

Cocktails maken = creativiteit. Dat trekken bartenders overal door. Een saaie date? Die zal je niet hebben met een bartender. Een out-of-the-box idee zoals cocktails drinken aan het water, of samen sterren kijken? Bartenders zullen je telkens opnieuw weten te verrassen. Bovendien maakt hij/zij de date zeker compleet met een heerlijke cocktail!

4. Ze zijn romantisch

Als we de vorige drie eigenschappen bij elkaar voegen komen we tot de conclusie dat bartenders gewoon hopeloos romantisch zijn. Ze zijn optimistisch, intuïtief en impulsief en gaan de extra mijl voor jou. En zelfs wanneer een impulsieve beslissing niet goed uitdraait, doen ze er alles aan om jou de tijd van je leven te bezorgen.

Wordt zelf de sexy bartender

Vind je jezelf in alle eigenschappen terug? Ben jij die attente, romantische bartender die voor een geweldige date zorgt met een nog betere afloop? Ga dan aan de slag en ga aan het creëren. Je weet alvast wat je te doen staat op je volgende date: samen cocktails maken.

Maar uiteraard is zomaar in de cocktailwereld vliegen niet gemakkelijk. Je hebt nood aan kennis, tools, recepten en ingrediënten. Maar daar helpen we je graag mee. Met onze DIY-cocktailboxen creëer en deel je samen met je date unieke cocktails op 1, 2, 3. Niet enkel laat je jouw beste en meest creatieve kant zien, het ijs is meteen gebroken. En tijdens die eerste tsjing waarbij je in elkaars ogen kijkt voel je de klik meteen.

Brian De Herdt