Alchemist delivery service: jouw cocktail binnen het halfuur geleverd

Snel en makkelijk cocktail maken

De missie van Alchemistbox is duidelijk: “De complexe cocktailwereld voor iedereen, altijd en overal toegankelijk maken.” Een uitdaging die we aangaan met onze do-it-yourself cocktailboxen. Het concept is simpel: elke box bevat alle ingrediënten, tools en aanwijzingen om zelf heel snel en makkelijk cocktails te maken.

Om onze missie ook effectief waar te maken, zijn we op zoek gegaan naar manieren om jou optimaal te bereiken. De afgelopen kerstperiode testten we verschillende dingen uit: via concept stores, onze Alchemist experience days en onze webshop gingen zo’n 2000 cocktailboxen de deur uit. En ondanks dat we best trots zijn op deze prestatie, beseffen we dat dit niet het eindpunt is. Het is dan ook tijd voor de volgende stap.

Dineren met een cocktailtouch

Om onze missie extra kracht bij te zetten, gingen we aan het nadenken: hoe kunnen we de cocktailwereld nog sneller en makkelijker tot bij jou brengen? De oplossing kwam al snel voorbijgefietst: met Deliveroo en UberEats kan je binnen het halfuur jouw cocktails beginnen brouwen. De twee leverdiensten waren onmiddellijk enthousiast en zo heeft Alchemistbox een primeur in België: de eerste cocktails die aan huis geleverd worden. Klaar voor deze perfecte aanvulling van jouw gezellig diner?

Pizza en cocktails, de perfecte combinatie

Pizza en cocktails, de perfecte combinatie

Bestellen en binnen 30 minuten zelf cocktails creëren

Zo gezegd, zo gedaan. Het concept werd verder uitgewerkt met een duidelijke deadline: Valentijnsdag. Want wat is er nu gezelliger dan lekker eten en cocktails drinken met de persoon waar je van houdt?

Ondertussen staat 14 februari voor de deur. Na heel wat voorbereidingen gaat onze cocktail delivery van start in Antwerpen. Hopelijk kunnen we daarna snel de volgende stap zetten naar Vlaanderen en Nederland. Jouw cocktails zijn van 12 tot 23 uur beschikbaar op zowel Deliveroo als UberEats en zijn binnen het halfuur geleverd. Kies jouw platform uit, plaats je bestelling en 30 minuten later ben je al aan het creëren.

Snel en makkelijk cocktails maken

De beschikbare cocktails zijn nog steeds onze eigen Alchemist-recepten: de Red Ginger, de Smokey Spiced Apple en de Hierbas x Alchemistbox. Elke box bevat alle ingrediënten om vier cocktails te maken, al voegen we hier graag aan toe dat er nog enkele nieuwigheden op komst zijn… Blijf je graag op de hoogte van onze ontwikkelingen?