Productie op maat: Flexpack x Alchemistbox

pete-wright-185398-unsplash.jpg

Teamwork makes the dream work. Onze missie om de cocktailwereld voor iedereen, altijd en overal toegankelijk te maken, kunnen we namelijk niet alleen waarmaken. Daarom zetten we de komende weken onze partners in de spotlight. Want stuk voor stuk zorgen zij ervoor dat jij zorgeloos kan genieten van je zelfgemaakte cocktails.

Een Alchemistbox zonder box, is als een café zonder bier. Daarom is onze samenwerking met Flexpack zo belangrijk: zij zorgen ervoor dat jouw Alchemistbox telkens opnieuw met de nodige zorg en kwaliteit wordt gemaakt. Het mooiste aan dit verhaal is misschien wel dat Flexpack dit allemaal realiseert door mensen met een lichamelijke en geestelijke beperking een kans te geven. Klaar voor een kijkje achter de schermen bij Flexpack?

Flexpack: de filosofie

Wanneer we aan Flexpack vragen naar hun waarden krijgen we al snel een duidelijk antwoord: “Onze kenmerken? Kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid. En dat voor een correcte prijs natuurlijk!”. Dit kunnen we bij Alchemistbox enkel maar bevestigen. De samenwerking met Flexpack startte in september, en met hun ervaring wezen ze ons de voorbije maanden op mogelijke verbeterpunten. Het resultaat? We kunnen meer Alchemistboxen produceren, én vooral: we krijgen ze nog een stuk sneller tot bij jou!

Iedereen is welkom bij Flexpack

Flexpack wilt naast hun zakelijke kant ook een sociale rol spelen. Zo kunnen zowel mensen met een geestelijke als een lichamelijke beperking aan de slag bij Flexpack. Verder zijn ook immigranten die zich nog moeten aanpassen aan onze cultuur en jobstudenten meer dan welkom bij Flexpack.

We zijn enorm trots om met zo’n partner samen te werken. We dragen ons steentje bij aan de maatschappij, en we kunnen kwalitatiever, flexibeler en sneller Alchemistboxen produceren en leveren. Zo bezorgen we jullie betere en meer cocktails op een sociaal verantwoorde manier.

De kracht van samenwerken

We kunnen het niet genoeg benadrukken hoe belangrijk onze partners zijn om de cocktailwereld voor iedereen, altijd en overal toegankelijk te maken en daarom zetten we de komende weken telkens eentje in de kijker. Op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.