Alchemist-nieuws van de maand: februari

Alchemist nieuws van de maand februari

Maart 2018 was voor het Alchemistteam de start van ons ondernemend avontuur. De effectieve verkoop begon later in september met één doel: een origineel en leuk cadeau worden in de de kerstperiode. Het resultaat? 2000 cocktailboxen gingen de deur uit. Met vier cocktails per box, zijn dat omgerekend 8000 cocktails. Maakt ons dat dan de grootste cocktailbar van Vlaanderen?

Het was voor ons de bevestiging dat Vlaanderen nood heeft aan een cocktailvriend die de complexe cocktailwereld toegankelijk maakt. We doen er dan ook alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en dat resulteerde in volgende nieuwigheden.

Een gloednieuwe website

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt. Onze website heeft een nieuw jasje gekregen. We fristen de look een beetje op, en hebben op basis van de feedback die we kregen van klanten er alles aan gedaan om jouw ervaring nog verder te optimaliseren. We hopen dat we daar geslaagd in zijn, en jou zo nog beter van dienst kunnen zijn. Heb je toch nog enkele opmerkingen? Dan ben je uiteraard meer dan welkom om ons te contacteren!

Alchemist Delivery Service

Sinds valentijn is de cocktailwereld nog een stapje dichterbij. Onze boxen zijn gelanceerd op platformen Deliveroo en UberEats. Concreet wilt dit zeggen: nu bestellen en binnen het halfuur heb je jouw cocktails thuis geleverd. Kan het nog sneller en makkelijker?

We testen momenteel het concept uit in Antwerpen. Na deze test rollen we hopelijk zeer binnenkort uit naar heel Vlaanderen. Een gezellig diner thuis met vrienden, alleen of met je geliefde krijgt zo net die extra touch met bijhorende cocktails. Ook al zo’n dorst gekregen ondertussen?

De Alchemist-cadeaukaart

We hebben gemerkt dat het soms moeilijk is om de juiste smaak te kiezen wanneer je een Alchemistbox cadeau wilt geven. Smaak is natuurlijk iets persoonlijks, en zo valt valt de ene cocktail meer in de smaak dan de andere.

Om dit probleem op te lossen lanceren we onze eigen cadeaukaart. Je kiest zelf het bedrag dat je cadeau wilt geven en dan kiest de ontvanger helemaal zelf welke cocktail hij/zij creëert. Weg met de keuzestress, en nog meer gemak? Dat heb je inderdaad goed gezien!

De Alchemist-community

Stilzitten staat niet in ons woordenboek. Constant proberen we bij Alchemistbox jouw ervaring te verbeteren. Wil je graag op de hoogte blijven van wat er op til is? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en beleef het Alchemistverhaal vanop de eerste rij. Met één (ja echt maar 1 zonder te spammen, beloofd!) nieuwsbrief per maand die de laatste Alchemist-weetjes, cocktailrecepten en -trends bevat ben je altijd op de hoogte.