De zonsondergang tegemoet met een cocktail in de hand: Boiteau x Alchemistbox

nick-fewings-568466-unsplash.jpg

Stel het je even voor: de zonsondergang tegemoet varen in de haven van Antwerpen, techno door de boxen, lachende gezichten, dansende mensen en dat allemaal met een cocktail in de hand. Het paradijs op aarde? Check! Het beste nieuws? Je kan dit staaltje Ibiza aan de Schelde helemaal zelf meemaken vanop de eerste rij. 29 juni rood omcirkelen in de agenda is het advies: die dag is het tijd om aan boord van ‘Boiteau’ te gaan.

Als jonge ondernemer leer je regelmatig andere jonge ondernemers kennen. Altijd fijn om mensen met dezelfde mindset te ontmoeten. Zo kwam op een rustige, zonnige namiddag op het Vlot aan het Steenplein aan het licht dat zo’n andere jonge ondernemer op een evenement zat te broeden. Zijn passie voor muziek en Antwerpen zag hij graag samenkomen in de vorm van een dansevenement op een boot: Boiteau was geboren. Het eerste waar je aan denkt bij een zonsondergang of een sunset boat party? Inderdaad, cocktails! En laat dat nu toevallig onze specialiteit zijn.

Boiteau 2019

We zijn dan ook trots om Alchemistbox de cocktailpartner van Boiteau te noemen. De allereerste editie gaat dit jaar door op 29 juni: dé perfecte manier om de zomer(vakantie) te beginnen. Vertrekken doen we aan het Havenhuis (Zaha Hadidplein) om 20:00. Wees dus zeker op tijd, of je mist letterlijk en figuurlijk de boot. Vanaf dan staat er nog maar één ding centraal en dat is genieten. Om 00:00 arriveren we terug aan het Havenhuis. Wie wil, kan zich nog aan een stapje in het Antwerpse nachtleven wagen.

De muziek zal bestaan uit de betere funky en techno beats. Voor het volledige vakantiegevoel zorgen wij met onze cocktails. We voorzien jou van unieke zomercocktails, met ook de keuze voor een alcoholvrije variant. Om nog meer van de zonsondergang te kunnen genieten, biedt Alchemistbox ook een gratis zonnebril aan bij een cocktail. Het event is helemaal uitverkocht, dus tot dan!


Brian De Herdt