Eindelijk een makkelijk groepscadeau: Kadonation x Alchemistbox

groepscadeau

Wie al eens in groep een cadeau heeft gegeven, (her)kent misschien wel de volgende problemen. Wie gaat het cadeau halen? Betaalt iedereen wel evenveel? Wie geeft het af? Welk cadeau geven we? Het is vaker wel dan niet een hele puzzel om er samen uit te komen.

Kadonation: het ultieme online groepscadeau

“Gedaan daarmee”, dachten ze bij Kadonation. Met een online groepscadeau, behoren de discussies hopelijk tot het verleden!  Hoe het dan juist werkt? Heel eenvoudig! Iemand start een online groepscadeau en deelt de link met vrienden en familie. Iedereen met de link kan geld storten. En that’s it. Ja, echt. Zoals Kadonation het omschrijft “een groepscadeau zonder gedoe”. In een paar klikken is jouw groepscadeau geregeld. Vanaf het moment dat je het gewenste bedrag hebt, kan je de cadeaubon online naar de ontvanger sturen, maar ook een fysiek cadeaudoosje is mogelijk. 

Ja hoor, het is echt zo gemakkelijk als het klinkt! Je hoeft geen geld meer te vragen aan iedereen of voor te schieten. Nog een leuk pluspunt? De cadeaubon vervalt nooit. Bye bye cadeaustress! En bye bye vervaldatumstress! Er is trouwens een zeer groot en gevarieerd aanbod aan partners waar je de cadeaubon kan besteden. Zo kan je de Kadonation-bon gebruiken bij Zalando, bol.com en Schoenen Torfs. Maar zeg nu zelf, het liefst van al ga je toch gewoon voor een Alchemistbox?

Alchemistbox x Kadonation

Ja hoor, cocktaillovers, jullie gebeden zijn aanhoord. Sinds kort is Alchemistbox één van de kadopartners van Kadonation. En dat op vraag van jou, de klant. Het Alchemistteam wil jullie dan ook graag hiervoor bedanken! 

Heb je dus nood aan creatief en persoonlijk groepscadeau? Je weet nu waar zoeken. Twijfel je nog welke cocktailbox het beste zou zijn? Neem dan gerust een kijkje in onze giftshop.