Bezoek Alchemistbox op Antwerpen Proeft!

Antwerpen proeft

1 mei. De lente is helemaal op gang. De zon schijnt en de thermometer wijst vlotjes meer dan 20 graden aan. Feestdag. Of voor de gelukkigen misschien zelfs een verlengd weekend. Nog geen concrete plannen, maar wel ongelooflijk veel zin om te genieten van dit weekend met lekker eten en drinken? Dan is het culinaire festival ‘Antwerpen Proeft’ de ideale oplossing. Antwerpen proeft vindt op 1,3,4 en 5 mei plaats in de Waagnatie in … Antwerpen. De kers op de taart (of liever de cocktail op de zonnige dag?): Alchemistbox is ook van de partij.

Antwerpen Proeft staat voor kwaliteit. Zowel lokale talenten als gevestigde culinaire namen verwennen je graag met hun creaties. Het beste van het hele verhaal? Aan de ontelbare eetkraampjes betaal je maar een fractie van de normale prijs! Loopt het water je al in de mond? Nog meer goed nieuws voor jou dan! Om optimaal van al dat lekkers te genieten, zorgen wij met Alchemistbox voor de nodige verfrissing. Al dat eten doorspoelen met een cocktail aan de Schelde? Check!

Antwerpen Proeft Cocktails

Het is de eerste keer dat Alchemistbox op Antwerpen Proeft te vinden is. Als jong en creatief concept, hopen we met onze cocktails een meerwaarde te zijn op het event. Ons doel? Tevreden organisatoren, een tevreden Alchemistteam, maar vooral: tevreden klanten. We gaan dus volop voor de win-win-win! Wij vinden het alvast spannend, aangezien het ons eerste heel grote event is. Misschien moeten we dat wel vaker doen, wat denk jij ervan?

Op het event geniet je van onze cocktails. Elke cocktail kost 8 bonnen. Ben je BOB of heb je gewoon liever alcoholvrij? Dan presenteren we met plezier een voorproefje van onze allereerste MOCKTAIL die er heel binnenkort aankomt! Meer info hierover volgt nog…

Antwerpen proeft: praktisch

Proef met vrienden en familie! Voor toegang tot het festival (inclusief welkomstdrankje!) tel je €9 neer voor een dagticket en €14 voor een combiticket waarmee je 4 dagen kan genieten. Alle gerechten worden aangeboden voor €5 of €7,50 en onze cocktails proef je vanaf €6,25. Let wel op: donderdag 2 mei is het ook voor Antwerpen Proeft rustdag. Op 1,3,4 en 5 mei halen we dan met erg veel plezier onze brouwkunsten uit de kast, of liever uit de box!

Wij hebben er onwaarschijnlijk veel zin in. Jullie ook ondertussen? Je ticket bestellen gaat online, via onderstaande knop. Cheers, en tot dan!