Nieuw: premium spirits voor jouw cocktails in onze giftshop

Premium spirits

Het was een vraag die we regelmatig kregen: “Kunnen wij de verschillende spirits (de sterke dranken) ook bij jullie aankopen?”. Eindelijk antwoorden met veel plezier volmondig ‘JA’ op deze vraag. De spirits waar we mee samenwerken zijn één voor één unieke dranken met elk hun eigen kwaliteiten. Bovendien vind je ze niet overal. Vanaf nu helpen we jou een handje in de zoektocht!

Premium spirits voor premium cocktails

Voor onze cocktails werken we uitsluitend samen met kwalitatieve en creatieve spirits. En daar zijn we best trots op. Bovendien zijn de smaken erg toegankelijk in de Alchemistcocktails. Met andere woorden: dé geschikte manier om deze dranken uit te proberen!

Na de verfrissende Alchemistcocktails bij de eerste lentezon kriebelt het soms om zelf met de spirits aan de slag te gaan. Zo wil je misschien zelf wel iets creëren! Wij willen de cocktailwereld dichter bij jou brengen. En net daarom kan je vanaf nu al de spirits van Alchemistbox in de normale hoeveelheid (50-70 cl) bij ons verkrijgen.

Shine met je Alchemistzonnebril

Een hele stap voorwaarts, zowel voor jou als voor ons. Om dat te vieren, krijg je de hele maand mei een gratis Alchemistzonnebril bij aankoop van één van de spirits uit ons assortiment. Een overzicht van ons assortiment vind je hieronder:

  • Hierbas de las Dunas - 28° vol.: “Een ziltzoete likeur op basis van 18 verschillende handgeplukte kruiden van de Zeelandse duinen.”

  • Albatross - 16° vol.: “Embrace the clouds. Een zoetzure likeur op basis van braambessen en citroen.”

  • Meyer’s Gin M1 - 38° vol.: “De eerste en enige gin ter wereld op basis van de kiwibes.”

  • Olé Smokey Cinnamon Moonshine - 40° vol.: “Moonshine whisky op basis van kaneel, gecreëerd tijdens de Amerikaanse drooglegging.”

  • Olé Smokey Apple Pie Moonshine - 20 vol.: “Een zachte moonshine whisky gecreëerd tijdens de Amerikaanse drooglegging.” (linken naar giftshop)

Komt de “goesting” al?

Neem dan gerust een kijkje in onze giftshop om deze spirits verder te ontdekken. Toch eerst nog wat inspiratie nodig voor jouw cocktailnight? Dan kunnen onze gekende cocktailboxen jou inspireren: je hebt meteen een recept en tools om aan het creëren te gaan.

Weet je wat misschien nog het mooiste is? Dit initiatief kwam helemaal door jullie tot stand! Afgelopen maanden stonden we erg veel met jullie, onze fantastische klanten, in contact. We kregen veel feedback, en leerden hierdoor veel bij over hoe we jouw ervaring nog kunnen verbeteren. Dit is de eerste Alchemistverbetering die door jullie hulp tot stand kwam. En hier blijft het niet bij: je mag er zeker van zijn dat snel nog meer nieuws volgt.

Blijf je graag als eerste op de hoogte? Volg ons dan zeker op Facebook, Instagram of Linkedin. Krijg je liever een maandelijks overzicht? Schrijf je gerust in voor onze nieuwsbrief.