Een echte cocktailvriendschap: CDKN With Friends x Alchemistbox

CDKNx Alchemistbox.jpg

Zoals je misschien ondertussen wel weet, zet Alchemistbox alle partners een voor een in de spotlights. Aan de samenwerking die we deze week onder de loep nemen is zelfs nog een leuk extraatje verbonden. Kledingmerk CDKN With Friends zorgt er namelijk voor dat Alchemistbox vanaf 1 april zowel in de Stadsfeestzaal in Antwerpen als in het Wijnegem Shop Eat Enjoy te vinden is. Het resultaat? We zijn weer een stapje dichter bij onze missie om de cocktailwereld voor iedereen, altijd en overal toegankelijk te maken!

Wat is CDKN en waar staat het voor?

CDKN is een kledingmerk dat ontstaan is vanuit vriendschap en vertaalt dit in kleding met liefde gemaakt voor Criminal babies, Dandy Kids, Killer women en Notorious men. Kortom, voor elk wat wils.

Bij de opstart wilde CDKN With Friends voornamelijk via pop-ups werken. Om hun winkels in te richten, startte de zoektocht naar geschikte vrienden die perfect pasten bij hun waarden om al hun pop-ups vorm te geven. Dit klonk ons bij Alchemistbox bekend in de oren, en tenslotte is alles met vrienden altijd leuker dan alleen, toch?

De tijdelijke winkels verspreidden zich over heel Vlaanderen, met als kers op de taart de winkel in Wijnegem Shop Eat Enjoy. Deze was zo’n succes dat het ondertussen een permanente CDKN With Friends werd!

Alchemistbox, jouw cocktailvriend

Op 1 april opent CDKN een nieuwe pop-up in de bekende Stadsfeestzaal. Dichtbij jou, op de Meir in hartje Antwerpen. En dus ook de ideale gelegenheid om de cocktailwereld weer wat dichter bij jou te brengen. Na enkele gesprekken werd snel duidelijk dat CDKN en Alchemistbox op dezelfde golflengte zitten: Alchemistbox is dan ook blij een cocktailvriendschap met CDKN aan te gaan!

Als partner zijn we te vinden in de pop-up in de Stadsfeestzaal die loopt van 1 april 2019 tot 31 januari 2020, maar daar blijft het niet bij. We worden ook een permanente vriend in het Wijnegem Shop Eat Enjoy.

De cocktailwereld tot bij jou

We zetten dus nieuwe stappen om de cocktailwereld tot bij jou te brengen door aanwezig te zijn op verschillende hotspot. Ondertussen kan je ons al op heel wat plekken in Vlaanderen vinden. Ontdek zelf waar je Alchemistbox kan vinden.