The Red Cello

The Red Cello

Twee puur Belgische dranken. Beide 100% natuurlijk en met artisanale productie. Uniek in België. De Albatross likeur en de Natural limoncello versmelten samen tot een perfecte starter van jouw avond. Ontdek alles over Thomas Geers (oprichter van beide dranken) en Albatross hier.

TOOLS: COCKTAILLEPEL & MAATBEKER  GLAS: OLD FASHIONED     IJS: BLOKKEN

DE SMAAK

 Een verfrissende aperitief met een perfecte balans tussen bitter en zuur.

SINGLE SERVE INGREDIËNTEN

40 ml Natural Limoncello

50 ml Albatross liquor

10 ml Fever Tree Indian Tonic

Lemon zeste als garnituur (een schijfje is ook mogelijk)

WERKWIJZE

1. Koel je glas voor in de koelkast terwijl je alle ingrediënten klaar neemt.

2. Klaar? Voeg 50 ml Albatross liquor & 40 ml Natural Limoncello toe. Daarna roer je voor tien seconden met je cocktaillepel.

3. Steek de lange cocktaillepel nu verticaal in je glas en laat 10 ml Fever Tree zachtjes langs de lepel stromen. Zo bewaar je optimaal de bubbles van de tonic voor jouw cocktail. 

4. Voeg de zeste (of schijfjes) van citroen toe en je cocktail is bijna klaar.

5. Neem nog snel een foto van je sublieme creatie en deel hem met de #alchemistbox.

6. Nu ben je er helemaal klaar voor. Cheers en geniet van jouw Red Cello!

MEER VAN DEZE RECEPTEN?

Ontdek simpel meer recepten met Albatross via volgende knop:

Maar, MET ALCHEMISTBOX HEBBEN WE ‘THE COCKTAILS & CREATIVITY COMMUNITY’ OPGERICHT. EEN COMMUNITY DIE DRAAIT OM HET DELEN VAN COCKTAILRECEPTEN EN -WEETJES, MAAR OOK DE LAATSTE CREATIEVE TRENDS. OOK JIJ KAN LID WORDEN VAN DE COCKTAILS & CREATIVITY COMMUNITY EN MAANDELIJKS UNIEKE COCKTAILRECEPTEN, DE LAATSTE COCKTAILWEETJES EN DE NIEUWSTE CREATIEVE TRENDS KRIJGEN.

Brian De Herdt